Boulevard Rotterdam

CALL010. CHAMBRES D’AMIS BOULEVARD 21 mei 2017

Boulevard Rotterdam Volgens het Sociaal en Cultureel Planbureau hebben we meer kunst nodig: zonder empathie en verbeeldingskracht raken we in een complexe wereld elk contact met andersdenkenden kwijt. CALL010 neemt hier alvast een voorschot op door de schuifdeuren van weleer nieuw elan te geven in een Chambres d’Amis-achtig evenement. Op zondag 21 mei komen schrijvers, musici, dichters en beeldend kunstenaars bij Boulevard-bewoners over de vloer. Welkom!

Petitie Leefbaarheid gebied Mathenesserlaan-'s-Gravendijkwal

Boulevard Rotterdam Het bestuur van boulevard wil graag langs deze weg de petitie leefbaarheid onder uw aandacht brengen. Adriaan Korthuis nodigt u uit om deze petitie ook te bekijken en eventueel te ondertekenen. De petitie kunt u bekijken op: https://gravendijkwalmathenesserlaan.petities.nl

De toekomst van Boulevard donderdag 20 april om 20:00

Boulevard Rotterdam Praat mee over de toekomst van Boulevard en meld je aan via secretariaat@boulevardrotterdam.nl

Speciaal optreden Droog5 zondag 9 april

Boulevard Rotterdam Op zondagmiddag 9 april a.s. om 16.00 uur, zal er een speciaal optreden plaatsvinden van Droog5 in de grote zaal van Dansschool Staluse Pera aan de Heemraadssingel 235 - R'dam. DROOG5 speelt vooral eigen composities op het grensvlak van Jazz, Wereldmuziek met een toefje klassiek, een ware wereldse 'cross-over'.

Boulevard borrel vrijdag 3 maart

Boulevard Rotterdam Na de feestdagen en nieuwjaarsborrels is het weer tijd voor de maandelijkse Boulevard Borrel. Op vrijdag 3 maart vanaf 17:00 zijn de Donateurs welkom in Café Rijke & de Wit. Drankjes voor eigen rekening en Boulevard verzorgt een hapje ! Dat gaat weer gezellig worden.

De Rotterdamse Volksuniversiteit zoekt gastgezinnen in de buurt

Boulevard Rotterdam De Rotterdamse Volksuniversiteit neemt deel aan een Europees uitwisselingsproject. Voor dit project worden gastgezinnen gezocht in het boulevard woongebied.

Nieuwjaarsborrel 7 januari 2017

Boulevard Rotterdam Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent dat de traditionele nieuwjaarsborrel van Stichting Boulevard er ook weer aan komt. Dit keer op zaterdag 7 januari....

Laatste borrel van 2016

Boulevard Rotterdam De maandelijkse boulevardborrel op de eerste vrijdag van de maand, waarmee dit jaar is begonnen, is een groot succes. De laatste borrel van dit jaar komt er al weer aan. vrijdag 2 december 2016, als vanouds in café Rijke en de Wit, aan de Nieuwe Binnenweg op de hoek met de Heemraadssingel.

Jaarlijkse donateursbijeenkomst op 22 november 2016

Boulevard Rotterdam Het bestuur van Boulevard nodigt alle donateurs van harte uit voor de jaarvergadering van 2016. Deze wordt gehouden op 22 november, ten huize van Landa Endlich, Heemraadssingel 190. Aanvang 20.00 uur.

Boulevard op bezoek bij Consulaat Angola op 5 oktober

Boulevard Rotterdam In het monumentale pand van het voormalige Gemeentearchief aan de Mathenesserlaan 315 is al enige tijd het Consulaat van Angola in bedrijf. Na een lange tijd van afwezigheid is hiermee de internationale diplomatie opnieuw in het Boulevardgebied neergestreken. De Angolese staat als nieuwe eigenaar heeft Boulevardleden en speciale gasten uitgenodigd om op woensdagavond 5 oktober een kijkje achter de schermen te komen nemen.

Stichting Boulevard behartigt de belangen van bewoners en bedrijven aan de Mathenesserlaan, de Heemraadssingel en het Heemraadsplein.

Boulevard Rotterdam

J_Hollander@planet.nl

Correspondentieadres

Heemraadssingel 81
3022 CA Rotterdam