DONATEUR WORDEN/NIEUWSBRIEF

JA, IK WORD DONATEUR

Bent u pas op de Mathenesserlaan, de Heemraadssingel of het Heemraadsplein  komen wonen of is uw bedrijf hier recentelijk gevestigd?  Of woont u in een van de direct aanpalende straten/of werkt u hier al langer en steunt u onze doelstellingen? Dan nodigen wij u van harte uit om donateur te worden.

Als donateur bent u welkom bij alle activiteiten, zoals de nieuwjaarsborrel, Sint Maarten voor kids en onze andere evenementen.

Wellicht belangrijker nog, als donateur draagt u bij aan de inzet van de stichting om o.a. het karakter van de buurt te behouden. Zo treden we op tegen verhokking en informeren en faciliteren we bewoners op allerlei vlakken zoals de inrichting van de wijk.

Ook krijgt u als donateur toegang tot de adviezen en documenten die bijvoorbeeld hoe aangeven hoe op te treden tegen een onttrekking van woonruimte.

Donateur worden is simpel, ja kan je inschrijven via deze link

JA, IK ONTVANG GRAAG DE NIEUWSBRIEF

Klik dan hier om in te schrijven voor de Nieuwsbrief.

Wilt u ook iets voor de Stichting Boulevard doen?

Wij zoeken continue naar actieve leden. Dit kost in de regel weinig tijd en levert veel plezier op. Wanneer u zich ook actief wilt inzetten, neem dan contact met ons op via Secretatiaat@BoulevardRotterdam.nl

 

Koningsdag 2023

Buurtbruch juni 2023

Koningsdag april 2023

Wijnproeverij oktober 2022